İşletmelerde Hijyen

isletmelerde hijyen 2

Kimler Katılabilir:

  • Gıda ürünlerinin, üretilmesi, paketlenmesi, pazarlanması ve servis edilmesi alanlarında çalışanlar
  • Okuryazar olma
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Kurs programına katılmasına engel oluşturacak sağlık sorunu bulunmamak.

Sertifikasyon:

Sertifika almaya hak kazanan kişilere, yasal mevzuata uygun olarak;

  • E-devlet onaylı sertifika verilmektedir.

Kadromuz:

Gıda Teknolojisi alanı öğretmenleri.

Yasal Dayanak:

  • 29.12.2011 tarih ve 28157 Sayılı Resmî Gazete’ de yayınlanan Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği.
  • 17.12.2011 tarih ve 28145 Sayılı Resmî Gazete’ de yayınlanan Gıda Hijyeni

Eğitimin Amacı:

İşletmelerde hijyen kurs programını tamamlayan bireyin;

  • Hijyen kurallarına uygun olarak işletmelerde çalışırken kişisel hijyenini sağlaması,
  • Dezenfeksiyon kurallarına uygun olarak işletmelerde temizlik ve dezenfeksiyonu sağlaması amaçlanmaktadır.

Eğitim İçeriği:

  • Genel Mevzuat
  • İşletme Hijyeni
  • İşletmelerde Temizlik ve Dezenfeksiyon
  • Kişisel hijyen
  • Personel Hijyeni
Eğitim Bilgileri
Eğitim Süresi:

216 Saat

Eğitim Tarihi:

Firma ihtiyaçları doğrultusunda karşılıklı olarak belirlenmektedir.

Eğitim Yeri:

Mecidiyeköy Eğitim Merkezimiz ya da Firma Eğitim Merkezi

Eğitim Danışmanı:

Sezgin Filiz

Eğitim Kontenjanı:

Minimum 20 Kişi

Eğitim Fotoğrafları
Başvuru Formu
eğitimlerimiz
Website | + posts