İşletmelerde Hijyen
Kimler Katılabilir:
- Gıda ürünlerinin, üretilmesi, paketlenmesi, pazarlanması ve servis edilmesi alanlarında çalışanlar
- Okuryazar olma
- 18 yaşını tamamlamış olmak,
- Kurs programına katılmasına engel oluşturacak sağlık sorunu bulunmamak.
Sertifikasyon:
Sertifika almaya hak kazanan kişilere, yasal mevzuata uygun olarak;
- E-devlet onaylı sertifika verilmektedir.
Kadromuz:
Gıda Teknolojisi alanı öğretmenleri.
Yasal Dayanak:
- 29.12.2011 tarih ve 28157 Sayılı Resmî Gazete’ de yayınlanan Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği.
- 17.12.2011 tarih ve 28145 Sayılı Resmî Gazete’ de yayınlanan Gıda Hijyeni
Eğitimin Amacı:
İşletmelerde hijyen kurs programını tamamlayan bireyin;
- Hijyen kurallarına uygun olarak işletmelerde çalışırken kişisel hijyenini sağlaması,
- Dezenfeksiyon kurallarına uygun olarak işletmelerde temizlik ve dezenfeksiyonu sağlaması amaçlanmaktadır.
Eğitim İçeriği:
- Genel Mevzuat
- İşletme Hijyeni
- İşletmelerde Temizlik ve Dezenfeksiyon
- Kişisel hijyen
- Personel Hijyeni
Eğitim Bilgileri
Eğitim Süresi:
216 Saat
Eğitim Tarihi:
Firma ihtiyaçları doğrultusunda karşılıklı olarak belirlenmektedir.
Eğitim Yeri:
Mecidiyeköy Eğitim Merkezimiz ya da Firma Eğitim Merkezi
Eğitim Danışmanı:
Sezgin Filiz
Eğitim Kontenjanı:
Minimum 20 Kişi
Eğitim Fotoğrafları
Başvuru Formu
eğitimlerimiz