İşletmelerde Hijyen

Eğitim Bilgileri

Eğitim Süresi

216 Saat
date-line

Eğitim Tarihi:

Firma ihtiyaçları doğrultusunda karşılıklı olarak belirlenmektedir.

Eğitim Yeri:

Mecidiyeköy Eğitim Merkezimiz ya da Firma Eğitim Merkezi

Eğitim Kontenjanı:

Minimum 20 Kişi

üniversite onaylı

“Üniversite onaylı E-Devlet’te sorgulanabilir sertifika”

Eğitim İçerikleri

Genel Bilgi

Henüz içerik girilmedi

Kimler Katılabilir?

  • Gıda ürünlerinin, üretilmesi, paketlenmesi, pazarlanması ve servis edilmesi alanlarında çalışanlar
  • Okuryazar olma
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Kurs programına katılmasına engel oluşturacak sağlık sorunu bulunmamak.

Sertifikasyon

Sertifika almaya hak kazanan kişilere, yasal mevzuata uygun olarak;

  • E-devlet onaylı sertifika verilmektedir.

Kadromuz

Gıda Teknolojisi alanı öğretmenleri.

Yasal Dayanak

  • 29.12.2011 tarih ve 28157 Sayılı Resmî Gazete’ de yayınlanan Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği.
  • 17.12.2011 tarih ve 28145 Sayılı Resmî Gazete’ de yayınlanan Gıda Hijyeni

Eğitimin Amacı

İşletmelerde hijyen kurs programını tamamlayan bireyin;

  • Hijyen kurallarına uygun olarak işletmelerde çalışırken kişisel hijyenini sağlaması,
  • Dezenfeksiyon kurallarına uygun olarak işletmelerde temizlik ve dezenfeksiyonu sağlaması amaçlanmaktadır.

Eğitim İçeriği

  • Genel Mevzuat
  • İşletme Hijyeni
  • İşletmelerde Temizlik ve Dezenfeksiyon
  • Kişisel hijyen
  • Personel Hijyeni

Sık Sorulanlar

İçerik bulunamadı....

Başvuru Formu


Eğitim Fotoğrafları

Eğitim Başvuru Formu