Süt Hijyeni

Eğitim Bilgileri

Eğitim Süresi

216 Saat
date-line

Eğitim Tarihi:

Firma ihtiyaçları doğrultusunda karşılıklı olarak belirlenmektedir.

Eğitim Yeri:

Mecidiyeköy Eğitim Merkezimiz ya da Firma Eğitim Merkezi

Eğitim Kontenjanı:

Minimum 20 Kişi

üniversite onaylı

“Üniversite onaylı E-Devlet’te sorgulanabilir sertifika”

Eğitim İçerikleri

Genel Bilgi

Henüz içerik girilmedi

Kimler Katılabilir?

  • Süt işleme fabrikalarında çalışanlar
  • Okuryazar olma
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Kurs programına katılmasına engel oluşturacak sağlık sorunu bulunmamak.

Sertifikasyon

Sertifika almaya hak kazanan kişilere, yasal mevzuata uygun olarak;

  • E-devlet onaylı sertifika verilmektedir.

Kadromuz

Gıda Teknolojisi alanı öğretmenleri.

Yasal Dayanak

  • 18.04.2016 tarihli ve 29688 sayılı Resmî Gazete’ de yayınlanan 16UMS0509-4 referans numaralı Süt ve Süt Ürünleri İşleme Operatörü Seviye 4 Ulusal Meslek Standardı,
  • 29.12.2011 tarih ve 28157 Sayılı Resmî Gazete’ de yayınlanan Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği,
  • 17.12.2011 tarih ve 28145 Sayılı Resmî Resmî Gazete’ de yayımlanan Hayvansal Gıdaların Resmi Kontrollerine İlişkin Yönetmeliği,
  • 17.12.2011 tarih ve 28145 Sayılı Resmî Gazete’ de yayınlanan Gıda Hijyeni Yönetmeliği,

Eğitimin Amacı

Bireye, Türk Gıda Kodeksi ve Gıda Hijyeni Yönetmeliği doğrultusunda üreticiden çiğ sütü kontrol ederek almak, işletmeye nakletmek ile ilgili bilgi ve becerileri kazandırmaktır.

Eğitim İçeriği

Sık Sorulanlar

İçerik bulunamadı....

Başvuru Formu


Eğitim Fotoğrafları

Eğitim Başvuru Formu